Your browser does not support JavaScript, You should enable JavaScript to use this website.

Prijzen Online Consulten

Ik geef je altijd advies op maat door jullie persoonlijke situatie te bekijken en te luisteren naar jullie vragen en wensen. Je kunt vanaf nu tijdelijk een 'Online Consult' bij mij boeken, dit i.v.m. het coronavirus. Ik leer je veilig en ergonomisch dragen, met een draagdoek of ergonomische drager. Je krijgt tips en trucs die je niet leert van een tutorial of een handleiding. 

Voor extra toelichting over de verschillende consulten, verwijs ik je graag naar de diensten die verder op de pagina staan beschreven. ⤵️

€ 50,-

ONLINE
DRAAGCONSULT

60 MINUTEN - 1 PERSOON
Meerprijs: € 15,-, per half uur extra.

€ 50,-

ONLINE
PASCONSULT

60 MINUTEN - 1 PERSOON
Meerprijs: € 15,- per half uur extra.

€ 30,-

ZELFSTANDIG
THUIS PASSEN

EIGEN TIJD
Let op: Deze optie is geschikt als je al draagervaring hebt.

€ 17,50

ONLINE
KORT CONSULT

+/- 30 MINUTEN
Meerprijs: € 15,- per half uur extra.

€ 80,-

ONLINE
DUO DRAAG/PASCONSULT

90 MINUTEN - 2 PERSONEN
Meerprijs: € 15,- per half uur extra.

€ 100

ONLINE
COMBINATIECONSULT

2 x 90 MINUTEN - 2 PERSONEN
Meerprijs: € 15,- per half uur extra.

€ 80,-

CONSULT AAN HUIS
(tijdelijk niet mogelijk i.v.m. het coronavirus)

60 MINUTEN - 1 of 2 PERSO(O)N(EN)
Meerprijs: € 15,- per half uur extra.
Locatie: bij je thuis.
Reiskosten*: Boven de 10 km buiten Leeuwarden, 25 cent per km.

Diensten

Meer uitleg over de verschillende consulten die ik aanbied.

DRAAGCONSULTEN

Tijdens een draagconsult geef ik je informatie over (ergonomisch) dragen en beantwoord ik vragen die jij hebt. Ik leer je een draagtechniek (buik, rug of heup) met een geweven doek, stretch doek of Ring Sling. We nemen goed de tijd, zodat je de knoop onder de knie krijgt. We oefenen met een speciale draagpop, zodat je eerst vertrouwen kan krijgen in het knopen met de doek.

Wanneer je voldoende vertrouwen hebt, kun je je eigen kindje in de doek knopen en kijk ik met je mee.

Ook wanneer je al wat langer draagt, maar je je draagtechniek wilt verbeteren of je een andere draagtechniek wilt leren, kun je bij mij terecht.

Voor prijzen/tijden/locatie, zie kopje 'Prijzen'. 

PASCONSULTEN

Tijdens een pasconsult kan ik je kennis laten maken met het dragen, door je er informatie over te geven. Ook kun je uitgebreid mijn doeken bekijken, voelen en passen en kan ik je vertellen over de verschillende type dragers en doeken. Ook deze dragers kun je passen. Zo kun je er achter komen wat het beste bij je past. Mocht je aanvullend een draagconsult van mij willen, bied ik je dit tegen een gereduceerde prijs aan.

Passen doen we eerst altijd met een draagpop. Pas als je een keuze hebt gemaakt, of je nog twijfelt tussen een paar dragers, gaan we passen met jouw kindje. 

Voor prijzen/tijden/locatie, zie kopje 'Prijzen'.


ZELFSTANDIG THUIS PASSEN

Heb je al draagervaring en wil je de stap maken van een babydrager naar een peuterdrager of kleuterdrager? Ik vraag uit wat je wensen zijn en geef aan welke dragers geschikt zijn en passend kunnen zijn. Verder voorzie ik je per mail van informatie over deze dragers en krijg je tips. Dan breng ik een selectie aan dragers bij je thuis en kun je rustig in je eigen tijd de dragers gaan passen, zodat je zelf een goede keuze kunt maken. Ik haal de dragers ook weer bij je op.

Let op: Deze optie is geschikt als je al draagervaring hebt en je makkelijk de stap kunt maken naar een grotere maat. Wanneer je eigenlijk nog veel draagtips nodig hebt, adviseer ik je om een online pasconsult te boeken. Zo kan ik je live voorzien van alle informatie die je nodig hebt. Dit is absoluut aan te raden om veilig en comfortabel je peuter/kleuter te gaan dragen. Ook zeker wanneer je bijvoorbeeld nog wilt leren om je kindje op je rug te gaan dragen, adviseer ik je een online pasconsult. De optie van zelfstandig thuis passen is NIET mogelijk met babydragers. Voor de veiligheid van baby’s, doe ik alleen online pasconsulten met babydragers. Dan oefenen we eerst met een pop en begeleid ik je ook wanneer je je baby in de drager doet.

Voor prijzen/tijden/locatie, zie kopje 'Prijzen'. 

ONLINE KORT CONSULT

Heb je al een ergonomische drager of draagdoek en heb je kort advies nodig van mij? Wil je dat ik met je mee kijk bij het afstellen van je drager of ervaar je een klein probleem bij het knopen van je doek? Ben je ergens onzeker over en wil je mijn advies? Heb je een andere draagvraag en wil je live contact met mij? Dat kan! Boek dan een online kort consult. Ik help je graag!

Let op: dit consult is echt bedoeld als je even op weg geholpen moet worden. Voor sommige vragen is geen ‘quick fix’ mogelijk. Ik blijf altijd kwaliteit bieden, ook in deze rare tijden waarin we met zijn allen moeten zoeken naar alternatieve manieren van werken. Ik geef altijd eerlijk advies, ook als bijvoorbeeld gaandeweg dit consult blijkt dat er geen ‘quick fix’ mogelijk is en er toch meer tijd nodig is om jou kwaliteit te bieden. Natuurlijk ben je nooit verplicht om extra tijd bij te boeken als je dit niet wilt, maar dan heb je wel mijn oprechte advies vanuit mijn expertise.

COMBINATIE CONSULT

Tijdens het eerste consult wordt een knooptechniek aangeleerd met een draagdoek of passen we ergonomische dragers, zodat je een keuze kunt maken voor een drager die bij je past. Dit doen we tijdens je zwangerschap. Wanneer je kindje geboren is, plannen we opnieuw een online consult en help ik je met het knopen van je kindje in de draagdoek of help ik je bij het perfect afstellen van je ergonomische drager op het lijfje van je kindje.

AFLEVEREN MATERIAAL

Als je in Leeuwarden woont, breng ik de materialen kosteloos bij je voor aanvang van het consult. Woon je verder weg? Ook dan wil ik de materialen bij je brengen. Dan vraag ik daar in overleg met jullie een vergoeding voor. Ophalen van de materialen mag natuurlijk ook!

KORT PASCONSULT
(tijdelijk niet mogelijk i.v.m. corona)

Tijdens openingstijden van de winkel ben je welkom voor een kort pasconsult. Je past maximaal twee ergonomische dragers, op basis van jouw wensen. Wanneer er een geschikte drager voor jou tussen zit, stel ik deze volledig met jou af, zodat hij passend is voor je kindje.

Heb je al een ergonomische* drager en wil je hulp bij het afstellen? Dat kan! Kom gerust langs tijdens de openingstijden van de winkel voor een kort pasconsult.

*Ik werk uitsluitend met ergonomische dragers. Indien je deze niet hebt, dan adviseer ik je hierover.
Voor prijzen/tijden/locatie, zie kopje 'Prijzen'. 

CONSULT AAN HUIS
(tijdelijk niet mogelijk i.v.m. corona)

Wil je graag leren dragen met een draagdoek of ergonomische dragers passen bij jou thuis? Dat kan! Ik kom bij je thuis op afspraak en neem doeken, dragers en poppen mee om te oefenen. Je partner mag gratis mee oefenen met knopen of dragers passen.

*REISKOSTEN VERGOEDING
Voor alle soorten consulten kan ik bij je aan huis komen. Woon je verder weg dan 30 km? Neem dan even contact op over de mogelijkheden. Boven de 10 km reken ik 25 cent per km. Reistijd wordt niet in rekening gebracht.

Voor prijzen/tijden/locatie, zie kopje 'Prijzen'. 

Verkoop doeken, dragers & draagaccessoires

In mijn winkel vind je allerlei verschillende typen draagdoeken en ergonomische dragers, in zowel baby-, peuter- als kleutermaten.

Ik verkoop verschillende type draagdoeken en ergonomische dragers van Yaro, Pure Baby Love, Smallvips, Fidella, Lenny Lamb, Storchenwiege, Babylonia, Rose and Rebellion, Wompat, We Are Wovens, Hoppediz, Didymos, Easy Feel Products, Angel Wings, Ruckeli, Manduca, Isara, Minimonkey (twincarrier), Bam+Boe, Mamalila en Fräulein Hübsch.

Wanneer ik de doek of drager naar jouw keuze niet op voorraad heb, kan ik deze snel voor je bestellen in elke gewenste kleur of maat. Vraag mij gerust naar de mogelijkheden en prijzen!

Ook vind je hier verschillende soorten draagjassen, draagvesten en andere draagaccessoires. Wil je een puur wasmiddel om je doek of drager te wassen met een natuurlijk middel, zonder toevoegingen? Ook daarvoor kun je bij mij terecht.

Verhuur doeken & dragers

Wil je graag een draagdoek of ergonomische drager huren? Wil je ervaren of een doek of drager bij je past of ga je op vakantie en wil je je kindje gaan dragen? Ook dat kan! Vraag mij gerust naar de verschillende beschikbare doeken en dragers. Ik verhuur baby-, peuter- en kleuterdragers.

PRIJS VERHUUR
• 1 week: 15 euro
• 2 weken: 20 euro
• 3 weken: 25 euro

Wil je een weekend huren of heb je andere wensen? Vraag mij gerust naar de mogelijkheden.

De borg van een draagdoek of ergonomische dager is afhankelijk van de nieuwprijs van de doek of drager. De volledige borg krijg je terug wanneer de draagdoek of drager in originele staat terug komt binnen de afgesproken huurtermijn.

Cadeaubon

Ben je opzoek naar hét mooiste kraamcadeau? Zoek niet langer! Een ikdraagjeverder.nl cadeaubon kan divers worden ingezet. Zo kun je een consult naar wens cadeau doen, of een bedrag naar keuze, vrij te besteden bij ikdraagjeverder.nl.

Je cadeaubon wordt in een pakketje ingepakt, met een leuke goodie erbij.

Cadeaubonnen kunnen op verzoek ook verzonden worden.

Bestel een cadeaubon