Prijzen Consulten

Ik geef je altijd advies op maat door jullie persoonlijke situatie te bekijken en te luisteren naar jullie vragen en wensen. Je kunt exclusief op afspraak een consult bij mij boeken op locatie of aan huis. Ik leer je veilig en ergonomisch dragen, met een draagdoek of ergonomische drager. Je krijgt tips en trucs die je niet leert van een tutorial of een handleiding. 

Voor extra toelichting over de verschillende consulten, verwijs ik je graag naar de diensten die verder op de pagina staan beschreven. ⤵️

€ 60,-
Inc. BTW

DRAAG-/PASCONSULT

60 MINUTEN - 1 PERSOON
Meerprijs: € 25,-, per half uur extra
Locatie: Boelenslaan

€ 30,-
Inc. BTW

ONLINE KORT CONSULT

+/- 30 MINUTEN
Meerprijs: € 25,- per half uur extra

€90 ,-
Inc.BTW

DUO DRAAG-/PASCONSULT

90 MINUTEN - 2 PERSONEN
Meerprijs: € 25,- per half uur extra
Locatie: Boelenslaan

€ 150,-
Inc. BTW

PRE- & POSTNATAAL CONSULT
AAN HUIS

2 x 60 MINUTEN - 2 PERSONEN
Meerprijs: € 25,- per half uur extra
Locatie: bij je thuis

Reiskosten*: 25 cent per km

€ 90,-

CONSULT AAN HUIS

60 MINUTEN -
2 PERSONEN

Meerprijs: € 25,- per half uur extra
Locatie: bij je thuis

Reiskosten*: 25 cent per km

Starttarief
€ 25,-

VERHUUR DRAGERS

Week € 25,-
Per week extra + € 5,-

Wil je voor langere tijd huren, neem contact op voor een prijsopgave

Diensten

Meer uitleg over de verschillende consulten die ik aanbied.

DRAAG-/PASCONSULT

Weet jij al dat je wilt gaan dragen met een doek? Dan is een draagconsult geschikt voor jou! Tijdens een draagconsult geef ik je informatie over (ergonomisch) dragen en beantwoord ik vragen die jij hebt. Ik leer je een draagtechniek (buik, rug of heup) met een geweven doek, stretch doek of Ring Sling. We nemen goed de tijd, zodat je de knoop onder de knie krijgt. We oefenen met een speciale draagpop, zodat je eerst vertrouwen kan krijgen in het knopen met de doek. Wanneer je voldoende vertrouwen hebt, kun je je eigen kindje in de doek knopen en kijk ik met je mee. Ook wanneer je al wat langer draagt, maar je je draagtechniek wilt verbeteren of je een andere draagtechniek wilt leren, kun je bij mij terecht. Zo kan ik je bijvoorbeeld leren rugdragen met de doek als je kindje ouder wordt, etc. Weet jij nog niet of je wilt dragen met een doek of drager? Tijdens een pasconsult vertel ik je over ergonomisch dragen en help ik jou uitzoeken wat bij je past. Je kunt doeken en dragers passen en ik geef je alle info die je nodig hebt. Zo kun je ervaren waar jij mee wilt gaan dragen. Mocht je aanvullend een draagconsult van mij willen, bied ik je dit tegen een gereduceerde prijs aan. Het kan ook zijn dat je al snel weet dat je voor een doek wilt gaan, na mijn info en dan kan ik je tijdens het pasconsult meteen de knooptechniek leren. Passen doen we eerst altijd met een draagpop. Pas als je een keuze hebt gemaakt, of je nog twijfelt tussen een paar dragers, gaan we passen met jouw kindje. 

Voor prijzen/tijden/locatie, zie kopje 'Prijzen'. 

ONLINE KORT CONSULT

Heb je al een ergonomische drager of draagdoek en heb je kort advies nodig van mij? Wil je dat ik met je mee kijk bij het afstellen van je drager of ervaar je een klein probleem bij het knopen van je doek? Ben je ergens onzeker over en wil je mijn advies? Heb je een andere draagvraag en wil je live contact met mij? Dat kan! Boek dan een online kort consult. Ik help je graag!

Let op: dit consult is echt bedoeld als je even op weg geholpen moet worden. Voor sommige vragen is geen ‘quick fix’ mogelijk. Ik blijf altijd kwaliteit bieden, ook in deze rare tijden waarin we met zijn allen moeten zoeken naar alternatieve manieren van werken. Ik geef altijd eerlijk advies, ook als bijvoorbeeld gaandeweg dit consult blijkt dat er geen ‘quick fix’ mogelijk is en er toch meer tijd nodig is om jou kwaliteit te bieden. Natuurlijk ben je nooit verplicht om extra tijd bij te boeken als je dit niet wilt, maar dan heb je wel mijn oprechte advies vanuit mijn expertise.

Voor prijzen/tijden/locatie, zie kopje 'Prijzen'. 

COMBINATIE CONSULT

Tijdens het eerste consult wordt een knooptechniek aangeleerd met een draagdoek of passen we ergonomische dragers, zodat je een keuze kunt maken voor een drager die bij je past. Dit doen we tijdens je zwangerschap. Wanneer je kindje geboren is, plannen we opnieuw een consult en help ik je met het knopen van je kindje in de draagdoek of help ik je bij het perfect afstellen van je ergonomische drager op het lijfje van je kindje.

Voor prijzen/tijden/locatie, zie kopje 'Prijzen'. 

CONSULT AAN HUIS

Wil je graag leren dragen met een draagdoek of ergonomische dragers passen bij jou thuis? Dat kan! Ik kom bij je thuis op afspraak en neem doeken, dragers en poppen mee om te oefenen. Je partner mag gratis mee oefenen met knopen of dragers passen.

*REISKOSTEN VERGOEDING
Voor alle soorten consulten kan ik bij je aan huis komen. Woon je verder weg dan 30 km? Neem dan even contact op over de mogelijkheden. Boven de 10 km reken ik 25 cent per km. Reistijd wordt niet in rekening gebracht.

Voor prijzen/tijden/locatie, zie kopje 'Prijzen'. 

OUDERCURSUS LIEFDEVOLLE VERWACHTING

De eerste 1000 dagen zijn ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van je kindje en vormt een belangrijke basis voor het verdere leven. Tijdens de oudercursus van 'Liefdevolle verwachting' leer je samen met je partner alles over de eerste twee jaar met je baby. Wat heeft een baby eigenlijk écht nodig? En wat verwacht een baby van het leven buiten de buik? Wat is natuurlijk gedrag van een baby als het gaat om hechting, slapen en huilen? Welk beeld heb jij van het ouderschap en is dit gelijk aan de behoeftes die je baby heeft? En hoe denkt jouw partner er over? Je krijgt waardevolle en wetenschappelijk onderbouwde informatie, zodat je als ouder handvatten krijgt en daarmee (samen) in je vertrouwen en kracht komt te staan. 

De cursus volg je samen met je partner (privé of in een groep) het liefst tijdens je zwangerschap, zodat je de info ten volste kunt benutten. 

Lees uitgebreidere info onder het tabblad 'Liefdevolle verwachting' in de menubalk. 

Verkoop doeken, dragers & draagaccessoires

In mijn speciaalzaak vind je allerlei verschillende typen draagdoeken en ergonomische dragers, in zowel baby-, peuter- als kleutermaten.

Ik verkoop verschillende type draagdoeken en ergonomische dragers van Yaro, Pure Baby Love, Smallvips, Fidella, Lenny Lamb, Storchenwiege, Babylonia, Rose and Rebellion, Wompat, We Are Wovens, Hoppediz, Didymos, Easy Feel Products, Angel Wings, Ruckeli, Manduca, Isara, Minimonkey (twincarrier), Bam+Boe, Mamalila en Fräulein Hübsch.

Wanneer ik de doek of drager naar jouw keuze niet op voorraad heb, kan ik deze snel voor je bestellen in elke gewenste kleur of maat. Vraag mij gerust naar de mogelijkheden en prijzen!

Ook verkoop ik draagjassen, draagvesten en andere draagaccessoires. 

Verhuur doeken & dragers

Wil je graag een draagdoek of ergonomische drager huren? Wil je ervaren of een doek of drager bij je past of ga je op vakantie en wil je je kindje gaan dragen? Ook dat kan! Vraag mij gerust naar de verschillende beschikbare doeken en dragers. Ik verhuur baby-, peuter- en kleuterdragers.

PRIJS VERHUUR
• 1 week: 25 euro
• 2 weken: 30 euro
• 3 weken: 35 euro

Heb je andere wensen? Wil je bijvoorbeeld vanuit het idee van duurzaamheid een drager bij me huren voor langere tijd i.p.v. kopen? Vraag mij gerust naar de mogelijkheden.

De borg van een draagdoek of ergonomische dager is afhankelijk van de nieuwprijs van de doek of drager. De volledige borg krijg je terug wanneer de draagdoek of drager in originele staat terug komt binnen de afgesproken huurtermijn.

Cadeaubon

Ben je op zoek naar hét mooiste kraamcadeau? Zoek niet langer! Een ikdraagjeverder.nl cadeaubon kan divers worden ingezet. Zo kun je een consult naar wens cadeau doen, of een bedrag naar keuze, vrij te besteden bij ikdraagjeverder.nl.

Je cadeaubon wordt in een pakketje ingepakt, met een leuke goodie erbij.

Cadeaubonnen kunnen op verzoek ook verzonden worden.

Bestel een cadeaubon