Prijzen Consulten & DIENSTEN

Ik geef je altijd advies op maat door jullie persoonlijke situatie te bekijken en te luisteren naar jullie vragen en wensen. Je kunt exclusief op afspraak een consult bij mij boeken op locatie of aan huis. Ik leer je veilig en ergonomisch dragen, met een draagdoek of ergonomische drager. Je krijgt tips en trucs die je niet leert van een tutorial of een handleiding. Verkoop van draagproducten gaat altijd in combinatie met een (kort) consult, omdat veilig en ergonomisch gebruik van het product mijn prioriteit heeft. Daarom vind je ook geen webshop op mijn site.

Verder kun je voor verschillende vragen over ouderschap bij me terecht. Kijk snel bij al mijn diensten,

Voor extra toelichting over de verschillende consulten & diensten, verwijs ik je graag naar de informatie die verder op de pagina staat beschreven. ⤵️

€ 60,-
Inc. BTW

DRAAG-/PASCONSULT

60 MINUTEN - 1 PERSOON
Meerprijs: € 25,-, per half uur extra
Locatie: Boelenslaan

€ 30,-
Inc. BTW

ONLINE KORT CONSULT

+/- 30 MINUTEN
Meerprijs: € 25,- per half uur extra

€90 ,-
Inc.BTW

DUO DRAAG-/PASCONSULT

90 MINUTEN - 2 PERSONEN
Meerprijs: € 25,- per half uur extra
Locatie: Boelenslaan

€ 150,-
Inc. BTW

PRE- & POSTNATAAL CONSULT
AAN HUIS

2 x 60 MINUTEN - 2 PERSONEN
Meerprijs: € 25,- per half uur extra
Locatie: bij je thuis

Reiskosten*: 25 cent per km

€ 90,-

CONSULT AAN HUIS

60 MINUTEN -
2 PERSONEN

Meerprijs: € 25,- per half uur extra
Locatie: bij je thuis

Reiskosten*: 25 cent per km

Starttarief
€ 25,-

VERHUUR DRAGERS

Week € 25,-
Per week extra + € 5,-


Wil je voor langere tijd huren, neem contact op voor een prijsopgave

€ 60,-
Inc. BTW

OUDERBEGELEIDING LIEFDEVOLLE VERWACHTING

60 minuten - 1 PERSOON INCL. PARTNER
Meerprijs: € 25,- per half uur extra

Locatie: Boelenslaan
Aan huis: meerprijs: € 30,- 

€ Op aanvraag

GEZINSONDERSTEUNING

Tijd op aanvraag, aansluitend aan jouw specifieke vraag

Locatie: bij jou aan huis

€ Op aanvraag

VERBLIJF INCL ONDERSTEUNING

Tijd op aanvraag, aansluitend aan jouw specifieke vraag

Locatie: B&B Boelenslaan

€ 255,-
Inc. BTW

GROEPSCURSUS LIEFDEVOLLE VERWACHTING

Datum: zie tabblad Liefdevolle Verwacting - incl partner
Locatie: Boelenslaan

€ 295,-
Inc. BTW

PRIVËCURSUS LIEFDEVOLLE VERWACHTING

Datum in overleg - incl. partner
Locatie: Boelenslaan

Diensten

Meer uitleg over de verschillende consulten die ik aanbied.

DRAAGCONSULT OP LOCATIE OF AAN HUIS

Wil jij gaan dragen met een draagdoek of zie jij het meer zitten om het gemak van een ergonomische drager te ervaren? Dan is een draagconsult geschikt voor jou! Tijdens een draagconsult geef ik je informatie over (ergonomisch) dragen en beantwoord ik al je vragen. Ik leer je een draagtechniek (buik, rug of heup) met een geweven doek, stretchdoek of ringsling. Of je kunt (veel) verschillende type dragers passen, zodat je een geschikte drager vindt voor jou en je kindje. Twijfel jij nog over welke optie je wilt? Ook dan help ik je graag oriënteren en kun jij een goede keuze maken.

Tijdens een consult oefenen en passen we eerst met een speciale draagpop, zodat je vertrouwen kunt krijgen in het knopen met de doek of handigheid krijgt met de drager. Wanneer je kindje er al is, kun je daarna je eigen kindje in de doek knopen of in de drager dragen en kijk ik met je mee.

Ook wanneer je al wat langer draagt, maar je je draagtechniek wilt verbeteren of je een andere draagtechniek wilt leren, kun je bij mij terecht. Zo kan ik je bijvoorbeeld leren rugdragen met de doek of drager als je kindje ouder wordt, etc.

Jij gaat na het consult met vertrouwen je kindje dragen!

Een draagconsult kan zowel tijdens je zwangerschap als na de bevalling.

*REISKOSTEN VERGOEDING Voor alle soorten consulten kan ik bij je aan huis komen. Woon je verder weg dan 30 km? Neem dan even contact op over de mogelijkheden. Ik reken  0.25 cent per km.

Voor prijzen/tijden/locatie, zie kopje 'Prijzen'. 

ONLINE KORT CONSULT

Heb je al een ergonomische drager of draagdoek en heb je kort advies nodig van mij? Wil je dat ik met je mee kijk bij het afstellen van je drager of ervaar je een klein probleem bij het knopen van je doek? Ben je ergens onzeker over en wil je mijn advies? Heb je een andere draagvraag en wil je live contact met mij? Dat kan! Boek dan een online kort consult. Ik help je graag!

Let op: dit consult is echt bedoeld als je even op weg geholpen moet worden. Voor sommige vragen is geen ‘quick fix’ mogelijk. Ik blijf altijd kwaliteit bieden en geef altijd eerlijk advies. Ook als bijvoorbeeld gaandeweg dit consult blijkt dat je toch een uitgebreider consult nodig hebt om goed aan je draagvraag tegemoet te komen. Natuurlijk ben je nooit verplicht om extra tijd bij te boeken als je dit niet wilt.

Voor prijzen/tijden/locatie, zie kopje 'Prijzen'


PRE- & POSTNATAAL CONSULT

Tijdens het eerste consult wordt een knooptechniek aangeleerd met een draagdoek of passen we ergonomische dragers, zodat je een keuze kunt maken voor een drager die bij je past. Dit doen we tijdens je zwangerschap. Wanneer je kindje geboren is, plannen we opnieuw een consult en help ik je met het knopen van je kindje in de draagdoek of help ik je bij het perfect afstellen van je ergonomische drager op het lijfje van je kindje. Het voordeel van dit consult is dat je alle informatie al hebt voor de komst van je kindje en je snel kunt starten met dragen na je bevalling. We hoeven dan alleen nog even 'de puntjes op de i te zetten' als je kindje er is. 

Voor prijzen/tijden/locatie, zie kopje 'Prijzen'. 

OUDERCURSUS LIEFDEVOLLE VERWACHTING

De eerste 1000 dagen zijn ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van je kindje en vormt een belangrijke basis voor het verdere leven. Tijdens de oudercursus van 'Liefdevolle verwachting' leer je samen met je partner alles over de eerste twee jaar met je baby. Wat heeft een baby eigenlijk écht nodig? En wat verwacht een baby van het leven buiten de buik? Wat is natuurlijk gedrag van een baby als het gaat om hechting, slapen en huilen? Welk beeld heb jij van het ouderschap en is dit gelijk aan de behoeftes die je baby heeft? En hoe denkt jouw partner er over? Je krijgt waardevolle en wetenschappelijk onderbouwde informatie, zodat je als ouder handvatten krijgt en daarmee (samen) in je vertrouwen en kracht komt te staan. 

De cursus volg je samen met je partner (privé of in een groep) het liefst tijdens je zwangerschap, zodat je de info ten volste kunt benutten. 

Lees uitgebreidere info onder het tabblad 'Liefdevolle verwachting' in de menubalk. 

OUDERBEGELEIDING

Wanneer je een baby krijgt, verandert er veel in je leven en kun je tegen onzekerheden en vragen aan lopen als ouder(s). Ook je relatie en gezinsdynamiek verandert. Wanneer je vragen of zorgen hebt over je zwangerschap of je baby dan begeleid ik je graag. Je kunt denken aan algemene zorgen, medische zorgen of vragen over nabijheid van je baby, slaapgedrag, huilen, onrust, ontwikkeling, etc. Ik bied je een luisterend oor, denk met je mee en Ik  geef je wetenschappelijk onderbouwde informatie over natuurlijke en gezonde behoeften en gedrag van je baby en een gezonde ontwikkeling.  Ik help je de verwachtingen van jezelf en je baby op elkaar aan te laten sluiten, zodat jij in je vertrouwen komt en je precies weet wat jouw baby nodig heeft. Ik zet je graag in je kracht als ouder. De hechting tussen jou en je baby staat bij mij centraal. Ook wanneer jij en je partner niet helemaal op één lijn liggen en jullie graag meer een team willen worden samen, help ik jullie graag. Een eenmalig gesprek is mogelijk, maar een langere begeleiding kan ook. 


GEZINSONDERSTEUNING

Heb jij ondersteuning nodig tijdens je zwangerschap, in je kraamweek of in de eerste maanden na je bevalling? Neem contact met me op om te bespreken wat jij nodig hebt en ik kijk graag met je mee hoe ik daarop aan kan sluiten. Aantal uren in overleg. 

VERBLIJF IN B&B MET ONDERSTEUNING

Heb jij het nodig om even helemaal verzorgd te worden tijdens je zwangerschap, in of na je kraamweek of in de eerste maanden na je bevalling? Ben je bijvoorbeeld alleenstaand en kun je hulp gebruiken? Of heb je een pittige tijd met de kleine (huilbaby?) en wil je er even uit en ontlast worden? Kom met je baby naar mijn B&B in de natuur en kom even helemaal tot rust. Je kunt ontbijt, lunch en diner krijgen wanneer gewenst en ik ben beschikbaar om je te ondersteunen met de kleine. Ook ouderbegeleiding is mogelijk. Ik sluit helemaal aan bij jouw wensen en behoeften! Neem gerust contact op met jouw vraag.

Verkoop doeken, dragers & draagaccessoires

In mijn speciaalzaak vind je allerlei verschillende typen draagdoeken en ergonomische dragers, in zowel baby-, peuter- als kleutermaten.

Ik verkoop verschillende type draagdoeken en ergonomische dragers van Yaro, Pure Baby Love, Smallvips, Fidella, Lenny Lamb, Storchenwiege, Babylonia, Rose and Rebellion, Wompat, We Are Wovens, Hoppediz, Didymos, Easy Feel Products, Angel Wings, Ruckeli, Manduca, Isara, Minimonkey (twincarrier), Bam+Boe, Mamalila en Fräulein Hübsch.

Wanneer ik de doek of drager naar jouw keuze niet op voorraad heb, kan ik deze snel voor je bestellen in elke gewenste kleur of maat. Vraag mij gerust naar de mogelijkheden en prijzen!

Ook verkoop ik draagjassen, draagvesten en andere draagaccessoires. 

Verhuur doeken & dragers

Wil je graag een draagdoek of ergonomische drager huren? Wil je ervaren of een doek of drager bij je past of ga je op vakantie en wil je je kindje gaan dragen? Ook dat kan! Vraag mij gerust naar de verschillende beschikbare doeken en dragers. Ik verhuur baby-, peuter- en kleuterdragers.

PRIJS VERHUUR
• 1 week: 25 euro
• 2 weken: 30 euro
• 3 weken: 35 euro

Heb je andere wensen? Wil je bijvoorbeeld vanuit het idee van duurzaamheid een drager bij me huren voor langere tijd i.p.v. kopen? Vraag mij gerust naar de mogelijkheden.

De borg van een draagdoek of ergonomische dager is afhankelijk van de nieuwprijs van de doek of drager. De volledige borg krijg je terug wanneer de draagdoek of drager in originele staat terug komt binnen de afgesproken huurtermijn.

Cadeaubon

Ben je op zoek naar hét mooiste kraamcadeau? Zoek niet langer! Een ikdraagjeverder.nl cadeaubon kan divers worden ingezet. Zo kun je een consult naar wens cadeau doen, of een bedrag naar keuze, vrij te besteden bij ikdraagjeverder.nl.

Je cadeaubon wordt in een pakketje ingepakt, met een leuke goodie erbij.

Cadeaubonnen kunnen op verzoek ook verzonden worden.

Bestel een cadeaubon